Aboubakary Koita kan STVV verlaten voor AEK Athene

Koita op weg naar Griekenland? "In tussentijd blijf ik me inzetten voor STVV"

4 juli om 09:32

STVV nam het woensdag op tegen Patro Eisden Maasmechelen. De oefenwedstrijd eindigde op 3-4 in het voordeel van de Kanaries. Bij STVV was Aboubakary Koïta nog maar pas opnieuw aangesloten, maar wel meteen beslissend voor zijn team. Hij zou binnenkort echter andere oorden opzoeken.

Koita is nog maar pas opnieuw aangesloten. De winger mocht langer vakantie nemen gezien zijn interlandperiode met Mauritanië. "Ik ben zeker nog niet topfit, want ik ben nog maar net begonnen met trainen", zegt Koita bij Het Belang van Limburg. "Desondanks probeer ik mijn best te doen en voelt het fijn om bij mijn eerste minuten meteen beslissend te kunnen zijn."

De winger was meteen dreigend met enkele afstandsschoten en slaagde er in de slotminuten in om de 3-4 tegen de netten te knallen. Het ziet er echter naar uit dat STVV niet meer op z'n (al lang niet meer) geheime wapen zal kunnen rekenen dit seizoen. De onderhandelingen met het Griekse AEK Athene zouden lopen.

"Ik kan er niet veel over kwijt, ik wacht af", zegt Koita. "En in tussentijd blijf ik me volledig inzetten voor STVV, zolang ik bij deze club onder contract lig."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.