Verheyen geeft zijn mening over Tedesco

Verheyen over Tedesco: "Ik was meestal aangenaam verrast als ik de elf namen zag"

3 juli om 19:09
Laatste update: 3 juli om 19:25

Het EK 2024 van de Rode Duivels zit erop na hun nederlaag van maandag tegen Frankrijk. Nu volgen vele analyses over het geleverde spel en de bondscoach. Zo ook gaf analist Gert Verheyen zijn mening.

Verheyen begint met een positieve noot wanneer het over bondscoach Domenico Tedesco gaat. "Vooraf was ik nooit negatief over zijn keuzes. Ik was meestal aangenaam verrast als we de elf namen hadden doorgekregen", citeert Sporza de analist.

Echter schuwt Verheyen de kritiek op de bondscoach niet. "Wij kunnen alleen maar de wedstrijden en persconferenties beoordelen, twee dingen waarover we ontgoocheld zijn achtergebleven." Verheyen gaf ook aan geen fan te zijn van de manier waarop Tedesco communiceert.

De analist komt ook nog een keer terug op het verloren duel tegen Frankrijk. Zo was Verheyen aanvankelijk optimistisch omdat hij een aanvallende veldbezetting zag. "De uitvoering draaide helemaal anders uit", aldus Verheyen.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.