Wylin over stap van Oostende naar Club Brugge

Wylin over stap van Oostende naar Club Brugge: “Graag proeven van eerste ploeg”

3 juli om 16:32

Siebe Wylin (21) verlaat het failliete KV Oostende voor Club Brugge. Wylin mag eerst zijn kunnen bewijzen bij Club NXT, maar is zeer content met zijn overstap. Wylin is afkomstig uit de jeugd van Blauw-Zwart en geeft aan dat hij graag wil gaan proeven bij de eerste ploeg.

Wylin heeft het failliete Oostende verlaten, mede door zijn manager die aanklopte bij Club Brugge. Het profiel van Wylin is een jonge Belgische transfervrije rechtsachter met vele jaren uit de jeugdopleiding van Club Brugge. In het afgelopen seizoen werkte Wylin nog samen met Michiel Jonckheere.

Wylin is zeer content over zijn nieuwe avontuur bij Club Brugge. “Als klein kind droomde ik ervan bij Club Brugge te voetballen. Dat ik dit nu al mag doen, had ik echt niet gedacht. Ik kom niet bij de minste club terecht. Hier krijg je alle begeleiding die je nodig hebt”, citeert Het Belang van Limburg Wylin.

“Elke dag zal ik bij Club NXT bijleren. Ook hoop ik zo veel mogelijk matchen te spelen. Tegelijk zou ik graag af en toe proeven van de eerste ploeg. Dat kunnen eerst plaatsjes op de bank zijn. Daarna zien we wel”, besluit de ambitieuze Wylin met een lach.