Onana en Mangala richten zich tot Belgisch fans

Onana en Mangala met boodschap aan fans: "Op een dag maken we jullie trots"

3 juli om 11:52
Laatste update: 3 juli om 14:26

Frankrijk werd in de achtste finale het eindstation van de Rode Duivels op dit EK. En dus zijn de Belgen intussen huiswaarts gekeerd en is het tijd voor vakantie en bezinning. Amadou Onana en Orel Mangala richtten zich op sociale media een laatste keer tot de Belgische fans. Mangala deed dat zelfs met een een geschreven brief.

“Het is wreed, maar we hebben hart en ziel in de strijd gegooid, en dat is wat ik zal herinneren. Bedankt voor de ongelooflijke steun, het voelde echt alsof we een twaalfde man bij ons hadden. We komen sterker terug, allemaal samen”, zo luidde de boodschap van Onana.

Mangala had nog een meer uitgebreide boodschap en vulde verder aan: “We willen jullie trots maken en ik heb er alle vertrouwen in dat we dat op een dag zullen doen”, aldus de middenvelder van Olympique Lyon. Verder schreef hij dat het team hechter en hechter werd, dat ze het alleen op het veld moeilijker hadden dit eruit te laten komen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Orel Johnson Mangala (@j_mangala8)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Amadou Onana (@its_onana)

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

Lees meer over:

Deel via