Union-aanwinst Mohammed Fuseini imponeerde al in Deense Superliga

Union-aanwinst Fuseini imponeerde al in Denemarken, hoogste Expected Goals

2 juli om 13:45

Dinsdag werd bekend dat Union SG zich heeft verzekerd van de diensten van Mohammed Fuseini. De spits komt over van Sturm Graz, maar speelde sinds januari op huurbasis bij het Deense Randers FC. Daar imponeerde de Ghanase spits.  

De Denen hadden Fuseini graag langer aan zich gebonden, valt te lezen bij Bold.dk: ‘Randers grijpt dus mis bij de spits die dit voorjaar doelpunt op doelpunt voor hen maakte.’

In de Deense Superliga kon Fuseini overtuigen. Met negen goals was de rappe aanvaller de topscorer tot nu toe gerekend van het kalenderjaar 2024. Ook was hij verantwoordelijk voor de meeste doelpogingen en de hoogste Expected Goals (11.6).

Fuseini kan de volgende worden in een reeks van successen van Union Saint-Gilloise op de transfermarkt. Aan de verkoop van Victor Boniface aan Bayer Leverkuser werd flink verdiend en opvolger Mohamed Amoura gaat waarschijnlijk ook voor miljoenen de deur uit. Wordt Fuseini de volgende in een serie topspitsen in het Dudenpark?

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.