Aster Vranckx zou naar Crystal Palace kunnen, SSC Napoli houdt hem in de gaten

Tavolieri: 'Crystal Palace drukt door voor Vranckx, ook Napoli houdt Rode Duivel in de gaten'

1 juli om 13:34

Na Koen Casteels gaat waarschijnlijk ook de andere Rode Duivel van Vfl Wolfsburg, Aster Vranckx, de club verlaten. Volgens transferjournalist Sacha Tavolieri drukt Crystal Palace door voor de centrale middenvelder.

Vranckx kwam op het EK nog niet in actie voor de Rode Duivels. Toch is er aan interesse absoluut geen gebrek voor de 21-jarige middenvelder. Vranckx kwam het afgelopen seizoen 24 keer in actie voor VfL Wolfsburg, maar zou de Duitse club nu gaan verlaten. 

Een overstap naar de Premier League lijkt steeds dichterbij te komen, met vooral Crystal Palace die doorduwen voor de ex-KV Mechelen-speler. De Engelsen zouden de vraagprijs van 10 miljoen euro voor Vranckx alvast op tafel willen leggen. Bij Palace ligt er naar verluidt een contract klaar voor vijf seizoenen. 

Naast Crystal Palace houdt ook SSC Napoli de situatie van Vranckx nog steeds in de gaten. Eerder werd ook PSV in verband gebracht met de Rode Duivel.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.