De Bruyne laat zich uit over toekomst: "Heb met niemand gesproken"

1 juli om 07:16
Laatste update: 1 juli om 07:31

Trekt Kevin De Bruyne in de zomer naar Saudi-Arabië? Er zijn veel geruchten rond de Rode Duivel, maar bij Gazet Van Antwerpen benadrukt hij dat er voorlopig met geen enkele club gesproken is. 

"Ik heb veel headlines gelezen over een transfer, maar ik heb met niemand gesproken", zo laat De Bruyne weten. Er ligt ook nog geen concreet aanbod op tafel. “Ik heb meer dan geld genoeg. Maar als er een onnozel bedrag komt… Dat is dan ook voor mijn gezin, mijn familie, mijn kleinkinderen, mijn achterkleinkinderen en mijn vrienden", vertelt De Bruyne daarover.

Manchester City gaat vaak niet door met oudere spelers, maar bij De Bruyne kan het anders liggen. "Ik heb mijn contract op het juiste moment getekend. Als er een goed bod is en je geeft bij Pep aan dat je wil weggaan, dan is dat mogelijk. Bij andere clubs ligt dat misschien anders. Maar ik heb nog nooit aangegeven dat ik wil vertrekken."

De Bruyne heeft bij City een contract tot de zomer van 2025. Over een jaar vertrekt hij mogelijk dus transfervrij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.