'Standard blijft doorgaan en wil ook nog shoppen bij KV Mechelen'

3 juli om 22:32

Standard kent een onzekere toekomst, maar is toch al druk bezig op de transfermarkt. Het haalt twee Kroaten weg bij Dinamo Zagreb en haalt ook nog een spits in huis. Maar daar blijft het niet bij.

Bij Sudinfo weet men namelijk dat Ivan Leko er graag nog een extra middenvelder bij wil hebben. Daarvoor kijken de Rouches naar verluidt naar KV Mechelen, waar Mory Konaté voor uitkomt. De dertigjarige middenvelder staat hoog op de verlanglijst van Standard.

Naar verluidt heeft Standard ook al bij KV Mechelen geïnformeerd naar de voorwaarden voor Konaté, die voorlopig nog te duur zou zijn voor de Rouches en ook een bijzonder pittig loon heeft bij Malinwa. Zij zien hem echter als een prioriteit en willen Konaté er absoluut bij.

De dertigjarige Guineeër heeft bij KV Mechelen nog een contract tot medio 2026. Bij de club speelde hij vorig seizoen 26 partijen en was hij dus ook verre van zeker van een basisplek.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.