Varane in Italië voor gesprekken met Como

'Stunttransfer in de maak: viervoudig CL-winnaar landt in Como voor gesprek met promovendus'

29 juni om 12:57

Raphaël Varane is in Italië om gesprekken te voeren met Como. De viervoudig Champions League-winnaar is transfervrij en Cesc Fábregas hoopt vurig om hem naar de promovendus te halen.

Volgens Fabrizio Romano is de Fransman al in Como aangekomen en gaan de gesprekken met de clubleiding spoedig beginnen. De verdediger spreekt met de directeuren van de promovendus en met trainer Cesc Fábregas. Sinds zijn vertrek bij Manchester United is de verdediger transfervrij en Como ziet hem als dé absolute droomaanwinst voor aankomende zomer.

De 31-jarige Varane kende mede door blessures geen succesvol seizoen in de Premier League. In totaal komt hij tot 22 wedstrijden en scoorde hij één keer. Daarvoor was hij een vaste waarde in de onverslaanbare ploeg van Real Madrid. In totaal speelde hij 360 wedstrijden voor de Madrileense club, won hij vier keer de Champions League,werd hij drie keer kampioen van Spanje en won hij het WK met Frankrijk.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.