Marin slaat training over

'Roemenië krijgt tegenslag, Marin (ex-Standard) slaat training over'

28 juni om 18:48

Razvan Marin heeft vrijdag de training van Roemenië over moeten slaan. De voormalige Standard-speler is één van de absolute uitblinkers bij de opponent van Oranje dit EK.

Diverse Roemeense media, waaronder Gazeta Sporturilor, melden dat Marin niet in staat was om vandaag met de groep te trainen bij Roemenië. De oud-Ajacied is met twee doelpunten in drie wedstrijden één van de sterkhouders bij de Roemenen dit EK. Door spierklachten heeft de middenvelder vrijdag een training overgeslagen.

Dit heeft alles te maken met het duel met Slowakije, waarin Marin vanaf elf meter raak schoot. De Roemeense pers verwacht niet dat de spelverdeler het duel met het Nederlands elftal zal moeten missen. De ex-spelervan Standard gaat naar alle waarschijnlijkheid op tijd fit zijn.

Roemenië speelt dinsdag om 18.00 tegen Oranje in de achtste finale van het EK in Duitsland. Het duel wordt afgewerkt in de Allianz Arena in München.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.