Volledige leegloop bij STVV: 'Van Helden kan naar KV Mechelen verhuizen'

28 juni om 17:00

Bij STVV dreigt het een heuse leegloop te gaan worden. Jarne Steuckers en Matte Smets zijn al vertrokken, terwijl ook Mathias Delorge nog andere oorden kan opzoeken. Ook Rein Van Helden staat op het punt om te vertrekken.

Eerder raakte al bekend dat er interesse was in Van Helden. Volgens Gazet van Antwerpen is KV Mechelen voorlopig het meest concreet en spreekt de club momenteel met STVV over een overgang van de 21-jarige verdediger.

Van Helden was één van de vele aangename verrassingen bij STVV het voorbije seizoen en was een onbetwistbare basispion bij de club. Hij heeft echter nog maar een contract tot medio 2025 bij de club en moet dus een nieuwe verbintenis krijgen of verkocht worden. Daar hoopt KV Mechelen nu van te profiteren.

Bij KV Mechelen zal Van Helden het vertrek van onder meer Elias Cobbaut moeten opvangen, die na zijn uitleenbeurt terugkeert naar Parma.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.