Cihan Çanak reageert op zijn overgang van Standard naar Trabzonspor

Ambitieuze Çanak over nieuwe club Trabzonspor: “Doel is om kampioen te worden”

28 juni om 20:13

Cihan Çanak is inmiddels voorgesteld bij zijn nieuwe club Trabzonspor. De buitenspeler toonde zich gelijk ambitieus: "Mijn doel is om kampioen te worden met Trabzonspor en trofeeën te winnen", zo valt te lezen op de website van de Turkse club.

Çanak tekende in Trabzon een contract voor drie jaar met een optie op nog een seizoen. De 19-jarige speler doorliep de jeugdopleiding bij Standard en brak het voorbije seizoen door op Sclessin.

De linksbuiten werd geboren in Verviers, maar zijn familie komt van oorsprong uit de Turkse stad. "Ik ben een Trabzonspor-fan", zei hij dan ook bij zijn officiële presentatie. Çanak kwam in het verleden al uit voor de jeugdploegen van zowel België als Turkije.

"Ik was erg blij toen ik een aanbod kreeg van een team dat ik erg liefheb. Mijn doel is om kampioen te worden met Trabzonspor en trofeeën te winnen", liet Çanak, die in Trabzon het shirt met nummer 61 zal gaan dragen, ook nog weten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.