'Marco Pellegrino heeft kan naar Anderlecht, maar krijgt hevige concurrentie'

'Pellegrino kan naar Anderlecht, maar concurrentie is moordend'

28 juni om 08:45

RSC Anderlecht is een optie voor Marco Pellegrino. Wel krijgt paars-wit hevige concurrentie voor de centrale verdediger, met name vanuit Argentinië.

Anderlecht zag Pellegrino afgelopen winter ook al zitten als versterking, maar toen trok de Argentijn op huurbasis van AC Milan naar Salernitana.

Nu de huurperiode bij Salernitana erop zit, is er weer een kans dat Pellegrino de verdediging van Anderlecht gaat versterken. Vanuit Italië is echter ook FC Empoli in de markt.

De grootste concurrentie lijkt echter uit het land van herkomst van Pellegrino te komen. Zo zou CA Independiente het meest vasthoudend zijn en de verdediger een garantie op speeltijd kunnen bieden. Daar ontbrak het voor Pellegrino aan bij Salernitana.

Door onder andere het aanstaande vertrek van Federico Gattoni naar River Plate is Anderlecht druk in de weer om verdedigende versterking te halen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.