'Transfers RSC Anderlecht niet voor meteen, Fredberg is nog op vakantie'

27 juni om 20:00

RSC Anderlecht is definitief begonnen aan het nieuwe seizoen en heeft de eerste oefenwedstrijd al achter de rug. Op transfers blijft het echter wachten en dat lijkt nog even het geval te gaan zijn.

In de eerste oefenwedstrijd van Anderlecht kregen we Eden Hazard te zien, terwijl ook niet-uitvoerend voorzitter Wouter Vandenhaute aanwezig was. Een opvallende afwezige was echter CEO of Sports Jesper Fredberg.

Bij Sudpresse klinkt namelijk dat de Deense sportdirecteur momenteel nog in eigen land zit en daar op vakantie is. Dat zal ook nog even het geval zijn voor Fredberg, die pas in de tweede week van juli terug wordt verwacht bij de groep.

Voorlopig is Anderlecht op inkomend vlak ook bijzonder stil gebleven op de transfermarkt en dat zal ook nog even het geval zijn. De Brusselaars verwachten namelijk pas na het einde van het EK helemaal in gang te schieten met de transfers.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.