OFFICIEEL: Nardi verlaat België dan toch en tekent bij QPR

27 juni om 18:23
Laatste update: 27 juni om 18:25

Voor Paul Nardi dan toch geen langer verblijf in België. De doelman werd genoemd bij onder meer KV Kortrijk en Sporting Charleroi, maar heeft gekozen voor de Engelse cultploeg QPR.

Dat kondigt de Engelse club aan via de officiële kanalen. De dertigjarige doelman heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij de Engelse club en zal er het vertrek van veteraan Asmir Begovic moeten opvangen.

Nardi had een aflopende verbintenis bij KAA Gent en zag dat daar niet verlengd worden. KV Kortrijk en Charleroi hoopten daarvan te kunnen profiteren, maar de doelman heeft er dus toch voor gekozen om ons land te verlaten.

"De laatste drie seizoenen speel ik op mijn best, maar nu moet ik dat ook in een nieuwe competitie zien te tonen", reageert hij op de clubsite van QPR. "Ik kan niet wachten op aan het werk te gaan op Loftus Road en zal mijn uiterste best doen in dit shirt."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.