Lukaku helemaal onzichtbaar tegen Oekraïne: "We wachten tot hij ontploft"

26 juni om 19:00

Een echt overtuigende eerste helft was het voorlopig niet van de Rode Duivels. Na 45 minuten voetballen staat het nog steeds 0-0 en kwam onder andere Romelu Lukaku amper aan bod. Marc Degryse is tijdens de rust niet mals.

Bij Het Laatste Nieuws spreekt Degryse alvast duidelijke taal en is hij bijzonder scherp voor de nationale ploeg. "Het was een slechte eerste helft van de ploeg", geeft de analist aan. Hij zag onder meer ook hoe moeilijk Lukaku het had. "Hét moment was die kans voor Lukaku, dat had de wedstrijd een ander beeld kunnen geven. We wachten nog steeds op het ontploffen van Lukaku dit EK", klinkt het.

Ook de statistieken tonen aan dat Lukaku het bijzonder moeilijk heeft en vrijwel onzichtbaar is. De aanvaller komt voorlopig aan slechts negen(!) baltoetsen in de eerste helft. Afwachten of de tweede helft voor beterschap zorgt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.