26 juni om 18:03

RSC Anderlecht heeft het seizoen geopend met een partij tegen RU Tubize-Braine. Al ging de aandacht in die partij vooral uit naar... Eden Hazard.

Zo trok de voormalige Rode Duivel even het shirt van RU Tubize-Braine aan en nam hij het met zijn nieuwe ploegmaats, waaronder ook broers Kylian en Ethan Hazard, op tegen de Brusselaars. Zo'n 4000 toeschouwers zagen Hazard uiteindelijk ook scoren, waarna het dak er helemaal af ging.

@elevensportsbe Eden on the pitch = GOAL! 🎯🤩 #hazard #Belgium #Tubize #Anderlecht #football #DAZN ♬ original sound - Eleven 🇧🇪

De wedstrijd werd uiteindelijk toch simpel gewonnen door RSC Anderlecht, dat een beroep deed op flink wat jonkies. Bij Anderlecht scoorden Francis Amuzu en Tristan Degreef voor rust en werd het na een eigen doelpunt nog 0-3 na de eerste 45 minuten. Iets voorbij het uur werd het ook nog 0-4 via Robbie Ure. In het slot zorgde Hazard voor de 1-4 eindstand.