'Nog geen nieuwe kans, Club Brugge zoekt uitleenbeurt voor jonge middenvelder'

28 juni om 18:02

Een nieuw seizoen, een nieuwe kans voor verschillende spelers bij Club Brugge. Niet voor Cisse Sandra. De middenvelder gaat opnieuw op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De belofteninternational werd het voorbije seizoen al uitgeleend aan het Nederlandse Excelsior, maar verloor daar na een seizoensbegin als basispion uiteindelijk toch zijn basisplek. Een nieuwe kans bij Club Brugge zit er komend seizoen niet in, waardoor hij op zoek moet naar een nieuwe uitdaging.

Bij Het Laatste Nieuws klinkt het dat Sandra niet definitief verkocht zal worden, maar dat de middenvelder wel opnieuw wordt uitgeleend. Bij Club Brugge heeft hij echter ook nog maar een vertrek tot medio 2025, waardoor er mogelijk ook nog een contractverlenging op hem ligt te wachten bij Blauw-Zwart.

Sandra kreeg onder Philipp Clement als tiener zijn eerste kansen bij Club Brugge, maar wist er nooit door te breken. Onder meer door blessureleed speelde hij uiteindelijk 25 partijen voor Club Brugge, waarin hij goed was voor twee doelpunten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.