LIVE-Discussie: Slowakije – Roemenië

LIVE-Discussie: Roemenië en Slowakije staan weer op gelijke hoogte

26 juni om 18:37
Laatste update: 26 juni om 18:37

In de derde speelronde van het EK 2024 in Duitsland nemen Slowakije en Roemenië het tegen elkaar op. Slowakije en Roemenië zitten in dezelfde groep met de Rode Duivels en Oekraïne. Alle vier de landen hebben drie punten.

Slowakije wist te verrassen in de eerste speelronde van het EK 2024 door de Rode Duivels te verslaan. In de daaropvolgende match ging Slowakije onderuit tegen Oekraïne. Het is nu aan Slowakije om via een resultaat tegen Oekraïne door te gaan naar de volgende ronde. Bij Slowakije is Patrik Hrosovsky (KRC Genk) onderdeel van de selectie.

Opstelling Slowakije:

Roemenië wist net als Slowakije in de eerste speelronde te verrassen door te winnen van Oekraïne. Vervolgens ging Roemenië onderuit tegen de Rode Duivels. Lukt het Roemenie om via een resultaat tegen Slowakije door te gaan naar de volgende ronde? Bij Roemenie zitten de volgende bekenden vanuit de Jupiler Pro League. Razvan Marin (ex-Standard), Nicolae Stanciu (ex-RSC Anderlecht), Ianis Hagi (ex-KRC Genk), Denis Dragus (Standard) en Denis Alibec (ex-KV Mechelen).

Opstelling Roemenië:

  • 1
  • 1
fallback image undefined

Roemenië

FT
  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

Wedstrijd informatie


Datum
woensdag 26 juni 2024
Stadion
Deutsche Bank Park
Aftrap
18:00
Scheidsrechter
Siebert