'Vandeputte is grof wild, Italiaanse clubs gaan vol voor Belgische Serie B-uitblinker'

3 juli om 23:14

Jari Vandeputte is dan wel geen bekende naam in ons land, in Italië kennen de clubs hem maar al te goed. De 28-jarige aanvaller was bij Serie B-club Catanzaro één van de grote uitblinkers en kan dat nu ook verzilveren met een mooie transfer.

Vandeputte was bij Catanzaro het afgelopen seizoen de grote sterkhouder en hielp zijn ploeg met negen doelpunten en veertien assists aan een vijfde plek in de Serie B. Promotie kwam er echter niet, maar Vandeputte mag wel hopen op een kans in de Serie A.

In Italiaanse media valt namelijk te lezen dat er flink wat interesse is in Vandeputte. Serie B-clubs Palermo en Cremonese denken aan de aanvaller, terwijl ook Serie A-ploeg Udinese Vandeputte er graag bij wil hebben.

Catanzaro wil Vandeputte echter niet zomaar laten gaan en vraagt een som van vier miljoen euro voor de aanvaller, die bij zijn club nog een contract tot medio 2025 heeft.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.