OFFICIEEL: KAA Gent kondigt het vertrek van drie pionnen aan

26 juni om 11:01

KAA Gent maakt zich op voor het nieuwe seizoen en zal onder Wouter Vrancken enkele grote veranderingen doorvoeren. Drie spelers bij de club hebben de laatste weken alvast slecht nieuws gekregen.

De Buffalo's zijn begonnen met de trainingen op het komende seizoen en heeft die aangevat met 31 spelers. Internationals zoals archie Brown, Nurio Fortuna, Hyunseok Hong, Momodou Sonko en nieuwkomer Andri Gudjohnsen kregen nog een weekje rust, terwijl er nog drie extra afwezigen waren.

Op de officiële website kondigt KAA Gent namelijk aan dat Laurent Depoitre, Paul Nardi en Brian Agbor er niet bijzijn. Het trio had een aflopend contract bij de Buffalo's en heeft geen nieuwe verbintenis gekregen. 'KAA Gent wil Laurent, Paul en Brian bedanken voor hun inzet bij de Buffalo's en wenst hen heel veel succes toe in de toekomst', schreef men nog.

Een grote verrassing is hun vertrek echter niet. Van Depoitre werd al uitvoerig afscheid genomen, terwijl op Agbor ook al even niet meer werd gerekend. Daarnaast moet ook Nardi vertrekken aangezien de club met Daniel Schmidt en Davy Roef al twee doelmannen in de kern heeft rondlopen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.