'Ook Kortrijk zet zinnen op komst van Nardi'

Weg bij Gent, maar genoeg opties: 'Ook Kortrijk zinnen op komst van Nardi'

26 juni om 09:48
Laatste update: 26 juni om 10:01

De wegen van KAA Gent en Paul Nardi zijn gescheiden. Beide partijen hebben beslist om hun overeenkomst niet te verlengen. Dat betekent niet dat de Franse doelman hoeft te wanhopen over zijn toekomst. Na de interesse van Sporting Charleroi duiken nu nog gegadigden op, waaronder KV Kortrijk.

Volgens Het Nieuwsblad ziet KVK in Nardi een uitstekende optie om de rol van eerste doelman in te vullen. Het afgelopen seizoen kende de ploeg best wat kopzorgen onder de dwarsligger. Tom Vandenberghe en Lucas Pirard kregen elk (meermaals) hun kans, maar met wisselend succes. Van Nardi zou meer constante verwacht mogen worden. De Fransman keepte in de eerste maanden sterk voor Gent, totdat een zware blessure roet in het eten strooide.

Nu zou Nardi weer helemaal klaar voor de dienst moeten zijn. Die dienst zal hij echter niet meer in Gent vervullen. In Kortrijk dan? Met Francky Vandendriesche zou Nardi er in ieder geval meteen een bekende tegen het lijf lopen, want de doelmannentrainer maakte recent al de overstap van Gent naar Kortrijk. KVK krijgt wel concurrentie van enkele Franse club. Eerder kwam ook al naar buiten dat het Charleroi van Rik De Mil op vinkentouw ligt. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.