Bouw zelf je ideale elf voor de Rode Duivels tegen Oekraïne

Hoe moeten de Rode Duivels beginnen tegen Oekraïne? Bouw jouw ideale basiself!

26 juni om 09:30

Drie op zes, net als alle anderen landen in groep E. Er is dus werk aan de winkel voor de Rode Duivels! Met een gelijkspel is de kwalificatie altijd een feit, maar om de (gunstige) eerste plek te bemachtigen, is winst sowieso nodig. Moet Domenico Tedesco verder bouwen op de basiself van tegen Roemenië? Of zou hij best toch enkele wissels doorvoeren? Aan jou om te beslissen!

Eén verandering is hoe dan ook op til, want Dodi Lukebakio pakte tegen de Roemenen al zijn tweede gele prent van dit toernooi en moet daardoor een wedstrijdje brommen. Op rechtsbuiten liggen er zo kansen voor pakweg Johan Bakayoko, Charles De Ketelaere of Leandro Trossard. Voor het overige ligt het in de lijn der verwachtingen dat Tedesco niet al te veel zal sleutelen aan zijn elftal. VoetbalPrimeur.be vermoedt dat volgende ploeg tussen de lijnen zal verschijnen:

Maar misschien denk jij daar wel helemaal anders over? Kan best! Aan jou om je eigen elf op te stellen die in jouw ogen altijd van Oekraïne zouden winnen. Genereer je opstelling hier, download deze als afbeelding en stuur de formatie naar al je voetbalvrienden! Laat daarnaast vooral weten in de comments hoe jouw opstelling eruitziet.