Onana: "Ik lees het spel veel beter dan een jaar geleden. Ik heb geleerd uit mijn fouten"

25 juni om 19:07

Woensdag nemen de Rode Duivels het in hun laatste groepswedstrijd op tegen Oekraïne. Daags voor de wedstrijd verscheen Amadou Onana op de persconferentie.

Onana blikte er onder andere vooruit op de wedstrijd tegen Oekraïne. "Iedere partij op dit EK is moeilijk. Alle teams staan hier met een reden. Oekraïne heeft uiteraard veel aanvallende kwaliteiten en ze zijn sterk op de counter. Daar moeten we op letten", citeert Sporza de jonge middenvelder.

Ook gaf Onana aan veel te hebben bijgeleerd het afgelopen jaar. "Ik lees het spel veel beter dan een jaar geleden. Ik heb geleerd uit mijn fouten." Hij gaf ook aan dat het voor hem niet uitmaakt met wie hij op het middenveld staat. Iedereen doet alles in het belang van de ploeg vertelde hij.

Onana begon zijn persconferentie met een boodschap voor en over Romelu Lukaku. "Ik zou graag willen beginnen met het feit dat we zonder de goals van Romelu in de kwalificaties hier niet zouden staan. Hij weet hoe hij met druk om moet gaan en ik maak me geen zorgen."