RSC Anderlecht speelt Oefenmatch tegen RUTB Tubize, Eden Hazard speelt mee

Anderlecht oefent tegen RUTB Tubize, Eden Hazard eregast

25 juni om 14:35
Laatste update: 25 juni om 16:51

RSC Anderlecht speelt woensdag de eerste match van de oefencampagne tegen RUTB Tubize. Eden Hazard is eregast bij de match, die door de club uit Eerste Amateur tot galamatch is gedoopt. De ex-speler van Real Madrid speelde in het prille begin van zijn carrière voor Tubize.

Om 14:30u komt paars-wit in actie in het Stade Leburton in Tubeke woensdagmiddag tegen Royale Union Tubize-Braine, uit Eerste Amateur. Er worden liefst 4.000 fans verwacht bij het duel.


Broer Thorgan, die tijdens de zomermercato van 2023 naar Anderlecht trok, komt niet in actie in het duel. De middenvelder is nog altijd herstellende van kruisbandblessure. De kans dat er tussen de lijnen toch nog een Hazard te bewonderen zal zijn in Tubeke is evenwel aanwezig: jongste broer Ethan (20) speelt voor RUTB Tubize.


Zaterdag speelt Anderlecht nog een tweede oefenmatch, maar daarbij zal aanmerkelijk minder volk aanwezig zijn. De partij tegen Dender wordt op Neerpede afgewerkt achter gesloten deuren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.