Anderlecht hervat training in voorbereiding Jupiler Pro League

RSC Anderlecht terug op trainingsveld in voorbereiding op nieuw JPL-seizoen

23 juni om 16:45

Het EK voetbal is nog in volle gang, maar ondertussen begint RSC Anderlecht aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen in Jupiler Pro League. Zaterdag verscheen de selectie van paars-wit voor het eerst weer op het trainingsveld.

Waar de Rode Duivels op het EK zaterdag voor hun cruciale duel met Roemenië stonden, ging RSC Anderlecht alweer het trainingsveld op in het kader van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Logisch dus dat het op de internationals voorlopig nog even wachten is in het Brusselse.
 


Wel op het veld waren onder meer te zien: Alexis Flips, Marco Kana, Théo Leoni, Mats Rits, Killian Sardella, Mario Stroeykens en Yari Verschaeren. Flips is terug na een uitleenperiode bij het Turkse Ankaragücü, voor Kana geldt hetzelfde maar dan bij KV Kortrijk.
 
Donderdag maakte Anderlecht al het oefenprogramma bekend: er wordt gespeeld tegen onder andere Braga en het gepromoveerde Dender. Op de fandag van 20 juli speelt RSCA tegen het Duitse VfL Wolfsburg.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.