Lierse SK contracteert Franse middenvelder Victor Daguin

OFFICIEEL: Lierse legt Franse middenvelder Daguin vast

24 juni om 16:40

Lierse Kempenzonen zit niet stil deze transferperiode, de club maakte maandag hun volgende aanwinst voor het komende seizoen bekend. De 24-jarige Fransman Victor Daguin komt de gelederen van Geel-Zwart versterken, maakte de club bekend op hun Instagram-pagina.

Daguin tekende een contract voor twee seizoenen met een optie op een derde seizoen. De Fransman is een defensieve middenvelder die bij de jeugdopleiding bij FC Nantes vandaan komt. Ook kwam hij in de het verleden uit voor de Franse jeugdploeg onder de 16.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door K.Lierse S.K. (@liersek)


De middenvelder komt over van de Franse derdeklasser US Avranches, daar kwam hij het voorbije seizoen tot 29 optredens. Hij verscheen op de radar Lierse omdat hij de meeste geslaagde intercepties in die competitie noteerde, zo valt de lezen bij de Gazet van Antwerpen.
 
Daguin is alweer de vijfde aanwinst voor Lierse deze transferperiode. Eerder werden al Emmanuel Matuta, Bryan Adinany, Noah Hartmann en Brent Laes vastgelegd.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.