Thomas Meunier opnieuw bij Rode Duivels Axel Witsel blessure

'Meunier sluit maandag opnieuw aan, meer zorgen om Witsel'

24 juni om 09:53

Maandagavond sluit Thomas Meunier opnieuw aan bij de Rode Duivels. De rechtsachter kreeg groen licht en vervoegt z'n ploegmakkers in Ludwigsburg. Er zijn echter meer kopzorgen rond Axel Witsel.

Meunier blesseerde zich onlangs tijdens de uitzwaaiwedstrijd van de Rode Duivels tegen Luxemburg. Hij reisde niet mee af naar Duitsland, maar werkte in België aan zijn revalidatie. HLN weet dat de rechtsachter nu groen licht gekregen heeft na extra onderzoeken, zodoende Meunier zich maandagavond opnieuw bij de groep mag voegen. 

Voor Witsel is het een ander verhaal. De centrale verdediger kreeg een dag voor de wedstrijd tegen Roemenië opnieuw wat last aan de lies. Tedesco gaf eerder mee dat hij hoopt dat het zal meevallen, maar houdt ongetwijfeld zijn hart toch een beetje vast. Het letsel werd oorspronkelijk als klein beschouwd, maar speelt de ervaren Rode Duivel nu toch meer parten dan verwacht. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.