OFFICIEEL: Messoudi keert terug naar Zulte Waregem

OFFICIEEL: Mo Messoudi keert terug naar Zulte Waregem

21 juni om 14:01
Laatste update: 21 juni om 15:09

Zulte Waregem hoopt het beter te doen na de vijfde plek van vorig jaar in de Challenger Pro League. Een terugkeer naar de Jupiler Pro League is het absolute doel en daar zullen volgende seizoen Mo Messoudi en Yohwen Guilard bij helpen. 

Tien jaar nadat hij als speler afscheid nam van Zulte Waregem, keert Messoudi terug naar de Gaverbeek, ditmaal gaat hij meehelpen als staflid. Messoudi, een bekende figuur onder de supporters, neemt volgend seizoen de rol van assistent-coach op. 

Messoudi was eerder assistent-trainer bij KVC Westerlo. Daar was hij negentig wedstrijden lang de rechterhand van Jonas De Roeck, die ondertussen aan de slag is bij Antwerp. De 40-jarige speelde als voetballer nog voor onder andere KAA Gent, Beerschot, OHL en Zulte Waregem. 

Naast Messoudi's terugkeer verwelkomt Zulte Waregem ook Guilard als nieuwe physical coach van de A-kern. Net als de hoofdcoach van Zulte Waregem maakt Guilard ook de overstap van Lierse, waar hij eerder heeft laten zien wat hij in huis heeft op het gebied van fysieke training en spelersontwikkeling. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.