Sergio Gomez ex-RSC Anderlecht kan Manchester City verlaten voor AS Roma

Gómez gaat Man City verlaten: 'AS Roma en twee Spaanse clubs tonen interesse'

21 juni om 09:05
Laatste update: 21 juni om 09:12

Voormalig RSC Anderlecht wingback Sergio Gomez slaagde er de afgelopen seizoen dan wel in om maar liefst 5 prijzen te pakken met Manchester City, toch wil de 23-jarige Spanjaard vooral meer aan spelen toekomen. Het afgelopen seizoen kwam hij slechts 48 minuten in actie in de Premier League. Volgens transferjournalist Fabrizio Romano is er aan interesse echter geen gebrek. 

Italiaanse topclub AS Roma is namelijk op zoek naar een nieuwe linksachter. De interesse zou zeer concreet zijn, en de Romeinen zouden al geïnformeerd hebben naar Gomez. 

Daarnaast zouden ook Real Sociedad en Real Betis de Spanjaard opnieuw naar zijn thuisland willen lokken. Eerder was Gomez er tussen 2019 en 2021 aan de slag bij SD Huesca, waaronder één seizoen in de hoogste klasse. 

Gomez lijkt Manchester City alleszins te mogen verlaten komende zomer. Gezien hij nog wel onder contract ligt tot medio 2026, is het wel nog maar de vraag hoeveel City wil vangen voor de linksachter. Volgens Transfermarkt heeft hij een marktwaarde van 10 miljoen euro. Geen astronomisch bedrag voor de lichtblauwe club uit Manchester.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.