'Anderlecht-keeper Kasper Schmeichel flirt met terugkeer naar Engeland'

'Anderlecht-keeper Schmeichel flirt met terugkeer naar Engeland'

19 juni om 19:35

Kasper Schmeichel heeft een seizoen bij RSC Anderlecht achter de rug. De doelman speelde eerder in zijn loopbaan in de Premier League. Een terugkeer lijkt de Deense doelman wel te zien zitten.

Schmeichel heeft goede herinneringen aan zijn tijd bij onder andere Leicester City en Leeds. ''Voor mij is het het ultieme. Ik hou ervan om in Engeland te spelen, want dat is het type voetbal waarmee ik ben opgegroeid, nog steeds kijk, en waar ik van hou om deel van uit te maken'', vertelde Schmeichel aan het Deense Bold.

De Deen maakt er geen geheim van dat het voetbal daar zijn hart heeft gestolen. ''Er is geen twijfel dat Engels voetbal een grote plaats in mijn hart heeft, en het is zeker een plek waar ik graag weer zou spelen'', zei de doelman van Anderlecht.

Schmeichel doet een open sollicitatie naar een terugkeer in de Premier League. ''Wie weet? Misschien eindig ik er op een dag weer, zegt Schmeichel met een glimlach'', aldus Schmeichel.

De keeper is nog altijd de nummer 1 onder de lat bij Denemarken, dat donderdagavond tegen Engeland speelt op het EK.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.