'Boca Juniors meldt zich met eerste bod bij KRC Genk voor Galarza'

19 juni om 21:00

KRC Genk dreigt komende zomer nog flink wat spelers te zien vertrekken. Naast Maarten Vandevoordt en Bilal El Khannouss kan namelijk ook Matias Galarza nog afscheid nemen van de club.

Eerder raakte al bekend dat een vertrek van Galarza niet helemaal ondenkbaar is. De Argentijnse middenvelder voelt zich naar verluidt niet al te best in België en denkt eraan om andere oorden op te zoeken. Een terugkeer naar Argentinië behoort tot de mogelijkheden.

Volgens de Argentijnse journalist Leandro Aguilera toont cultclub Boca Juniors namelijk interesse in Galarza. Sterker nog, het heeft naar verluidt zelfs al een eerste bod ingediend om de middenvelder van KRC Genk.

Galarza kwam zo'n twee jaar geleden voor zo'n zes miljoen euro over van Argentinos Juniors. Na een moeilijk eerste seizoen brak hij dit seizoen wel door bij de club. Genk wil de speler dan ook niet zomaar laten gaan, al lijkt het toch geen al te hoge som te kunnen vragen door de moeilijke positie waarin Galarza zich bevindt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.