‘Club Brugge krijgt concurrentie van Feyenoord winger uit Z-A’

‘Naast Club Brugge toont nu ook Feyenoord interesse in 18-jarige winger uit Z-A’

19 juni om 12:36
Laatste update: 19 juni om 13:36

Onlangs werd Club Brugge in verband gebracht met Shandre Campbell. De 18-jarige winger van Super Sport United uit Zuid-Afrika zou dicht bij een transfer zijn. Volgens een andere Zuid-Afrikaanse bron heeft Feyenoord zich nu ook gemeld voor het talent.

Eerder kwam naar buiten dat Club Brugge op de deur had geklopt voor Campbell. De flankaanvaller die in Zuid-Afrika genomineerd is om het talent van het seizoen te worden. Blauw-Zwart werd genoemd als de enige gegadigde. Daarnaast werd er met zekerheid gesproken over een vertrek van Campbell uit Zuid-Afrika.

Campbell wist in het afgelopen seizoen indruk te maken. De flankaanvaller deed dit bij de club Super Sport United. In de laatste 30 wedstrijden wist Campbell vijf doelpunten te maken. Ook leverde hij zes assists af aan zijn ploegmaats. Volgens transfermarkt heeft Campbell een actuele waarde van 500.000 euro. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.