Buffel over avontuur als hoofdtrainer van Jong Genk

Buffel over avontuur bij zijn Genk: “Ik heb geen seconde getwijfeld”

18 juni om 16:17
Laatste update: 18 juni om 16:30

KRC Genk heeft officieel Thomas Buffel aangesteld als de gloednieuwe hoofdtrainer van Jong Genk. Buffel reageert zeer content op zijn aanstelling als de oefenmeester van de beloften van De Genkies.

“Toen KRC Genk mij het aanbod deed om de coaching van Jong Genk over te nemen, heb ik geen seconde getwijfeld. Als speler heb ik prachtige momenten beleefd op deze club. Bij de Belgische voetbalbond heb ik vervolgens heel wat ervaring opgedaan in de begeleiding van jonge talenten”, deelt Buffel via de officiële kanalen van Genk.

Buffel uit zich dankbaar tegenover de Royal Belgian Football Association. “Daarvoor wil ik iedereen bij de voetbalbond bedanken. Bij Jong Genk wil ik verdergaan in die ingeslagen weg. De Genkse jeugdopleiding bulkt van de jonge talenten. Die wil ik verder klaarstomen in de Challenger Pro League zodat ze vervolgens de stap richting de eerste ploeg kunnen zetten”, besluit Buffel.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.