Eigenaardige bestelling van Rode Duivel Castagne bij frituur

Ophef bij Castagne en zijn bestelling bij de frituur: "Ik had hem graag, maar nu … "

16 juni om 13:43

In de meest recente aflevering van het EK-programma ‘Dat is fussball’ zorgde een opmerking van Timothy Castagne voor een grappige discussie. Welke bestelling maak jij tijdens een bezoek aan je favoriete frituur? Castagne deelt zijn voorkeur.

Tijdens een luchtig moment waarin EK-reporter Ruben Van Gucht de Rode Duivels vroeg naar hun favoriete frituurbestelling, onthulde de Belgische rechtsback een opvallende keuze. "Ik neem altijd frietjes met ... kaassaus. Dat is wel goed, hoor," vertelde Castagne trots. 

De keuze leidde tot een storm van reacties in de studio, waar onder andere Arno The Kid en Red Lion Alexander Hendrickx met verbazing reageerden. Arno The Kid gaf zijn ongezouten mening over de ongebruikelijke frituurbestelling. "Ik had hem nochtans heel graag, maar nu ... Ik heb toch gemengde gevoelens overgehouden," zei hij, geciteerd door Sporza.

Ondanks een poging om de smaaktest te ontwijken met "Neen, neen, ik ben op dieet," gaf hij uiteindelijk toe en nam een hap. Zijn oordeel was duidelijk: "Neen, dat is het toch niet." De ongebruikelijke frituurbestelling viel niet in de smaak bij Arno The Kid, die klaagde dat er "geen spek of mayonaise" op zat en dat er "geen plezier aan te beleven" viel.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.