Milan wil een ruildeal met Feyenoord

AC Milan wil gaan ruilen met Feyenoord, Italianen willen Wieffer overnemen

13 juni om 21:14

AC Milan zou een eigen speler willen betrekken in de deal met Feyenoord voor Mats Wieffer. Het zou hierbij gaan om Jan-Carlo Simic, een speler waar de Rotterdammers eerder al interesse in toonden.

Volgens CalcioMercato heeft Feyenoord in de laatste dagen 'sterke interesse' getoond in de verdediger van AC Milan. Daar tegenover staat dat de Milanezen Wieffer op de korrel hebben en zich al gemeld zouden hebben in Rotterdam. CalcioMercato denkt daarom dat beide spelers in een deal betrokken kunnen worden, maar over zo’n ruildeal zou nog geen concrete sprake zijn.

Simic werd eind mei door Fabrizio Romano al gelinkt aan een stap naar Feyenoord. De Rotterdammers zouden hem volgen en een goede versterking van het centrum in de Serviër zien. AC Milan wil echter graag zijn contract verlengen, aangezien zijn verbintenis nog tot de zomer van 2025 loopt. De interesse van Feyenoord zou de laatste dagen dus nieuw leven in zijn geblazen. Simic speelde tot nu toe zes duels voor het eerste van AC Milan en scoorde zelfs in zijn Serie A-debuut.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.