Matthys (Mechelen) over verlenging Bafdili

Matthys (Mechelen) over verlenging Bafdili: “Komen mensen voor naar stadion”

13 juni om 21:44

Tim Matthys, de sportief directeur van KV Mechelen, heeft gereageerd op de contractverlenging van Bilal Bafdili bij Malinwa. Bafdili heeft zijn contract verlengd tot de zomer van 2027. Matthys laat zich lovend uit over de aanvallende middenvelder en over de beloften van Mechelen in het algemeen.

Matthys benadrukt het succes van de beloften van Mechelen na de contractverlenging van Bafdili. “Het succesverhaal van Jong KV zet zich door, na Antonio en Mukau heeft ook Bilal zijn plek veroverd bij de grote jongens”, deelt Matthys via de officiële kanalen.

Matthys vertelt verder over het verlengen met Bafdili bij Mechelen. “Jong KV begint stilaan de hofleverancier te worden van onze A-kern”, grapt een opgetogen Tim Matthys. “Deze contractverlenging ligt in de lijn van onze toekomstvisie bij Malinwa. Jonge spelers beter maken, kansen geven en zichzelf doen overtreffen”, aldus Matthys.

Matthys sluit af door zich lovend te uiten over de kwaliteiten van Bafdili bij Mechelen. “Hij is een voetballer waarvoor mensen naar het stadion komen. Ik ben ervan overtuigd dat we nog veel mooie dingen van hem zullen zien bij Geel-Rood”, besluit Matthys.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.