Camero Puertas van Union SG kan naar Stuttgart

Tavolieri: 'Bundesliga lonkt voor Puertas, Union maakt vraagprijs bekend'

12 juni om 10:57

De kans dat Cameron Puertas volgend seizoen nog bij Union Saint-Gilloise speelt, lijkt kleiner en kleiner te worden. Volgens transferjournalist Sacha Tavolieri lonkt een transfer naar de Bundesliga voor de middenvelder. 

VfB Stuttgart zou een concrete optie zijn voor 'Profvoetballer van het Jaar' in de Jupiler Pro League, Cameron Puertas. Daarnaast zouden er nog Duitse clubs interesse hebben om de middenvelder komende zomer over te nemen. 

Geïnteresseerde clubs zullen echter wel met genoeg geld over de brug moeten komen. Union Saint-Gilloise wil naar verluidt 18 miljoen euro ontvangen voor de 25-jarige Spanjaard, die afgelopen seizoen goed was voor maar liefst 14 doelpunten en 23 assists over alle competities heen.

Puertas zou een stap hogerop alvast zien zitten. Hij wil naar verluidt het liefst voor midden juli zijn transfer geregeld zien, om de voorbereiding bij zijn nieuwe club te kunnen meemaken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.