Grote exodus bij KRC Genk? 'Ook Galarza wordt gelinkt aan een vertrek'

10 juni om 21:33

KRC Genk zal na een tegenvallend seizoen ook afscheid moeten nemen van verschillende pionnen. Maarten Vandevoordt en Bilal El Khannouss zijn zo goed als zekere vertrekkers, maar zij zijn niet de enige.

Eerder klonk het al dat naast het duo ook Mark McKenzie aast op een transfer. Daar kan met Matias Galarza nog een vierde pion gaan bijkomen. Bij Het Belang van Limburg klinkt namelijk dat het niet onmogelijk is dat de 22-jarige Argentijn ook andere oorden opzoekt.

De middenvelder kwam na een moeilijk eerste seizoen bij Genk deze campagne helemaal boven water bij de Limburgers en werd een vaste waarde. Ondanks zijn goede prestaties op het veld voelt hij zich naar verluidt niet al te best naast het veld.

Galarza werd begin vorig jaar nog naar de B-kern verwezen omwille van disciplinaire redenen en leek daar wel uit geleerd te hebben. Toch is de kans groot dat hij komende zomer toch afscheid neemt van Genk, al zullen de Limburgers hem enkel laten gaan bij een goed bod.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.