Bekendmaking JPL-kalender voor het seizoen 2024-2025

Bekendmaking van JPL-kalender voor het seizoen 2024-2025 is al volgende week

4 juni om 21:35

Het seizoen 2023-2024 van de Jupiler Pro League ligt nog maar net achter ons, maar vanaf volgende week kunnen we ons alweer richten op het seizoen 2024-2025. Op dinsdag 11 juni om 17u00 maakt de Pro League immers de kalender voor volgend seizoen bekend.

Nog voor de start van het EK in Duitsland maakt de Pro League de kalender voor de Jupiler Pro League van het seizoen 2024-2025 bekend. Ook de kalender voor het komende seizoen van de Challenger Pro League en de Lotto Super League komen we volgende week dinsdag te weten.

'We lossen op 11 juni de affiches van het hele reguliere seizoen, maar de exacte speelmomenten kunnen we niet allemaal prijsgeven. Dat heeft te maken met de voorrondes van de UEFA-competities. Zodra duidelijk is hoeveel van onze clubs zich geplaatst hebben voor de groepsfases, kunnen we de speelmomenten tot eind december bekend maken', klinkt het bij de Pro League.

Welke speeldagen zijn op 11 juni al volledig bekend?
- Jupiler Pro League: speeldagen 1-6
- Challenger Pro League: speeldagen 1-4
- Lotto Super League: de volledige reguliere competitie

Heel wat spelers uit de Jupiler Pro League zullen een korte vakantie hebben, want de eerste speeldag van het nieuwe seizoen wordt immers al afgewerkt tijdens het weekend van 26 juli.

De bekendmaking van de kalender kun je LIVE volgen op VoetbalPrimeur.be. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.