Interesse in Nusa blijft, Noor kan vertrek bij Club Brugge niet uitsluiten

4 juni om 12:45

Club Brugge ziet met Igor Thiago een belangrijke pion vertrekken, maar dreigt nog afscheid te moeten nemen van andere spelers. Zo blijft ook Antonio Nusa bijzonder gegeerd en behoort een vertrek zeker tot de mogelijkheden.

Het negentienjarige toptalent stond afgelopen winter al dicht bij een vertrek richting Brentford, maar zag dat door de vingers glippen. De interesse is er echter niet op geminderd. Zo werd onlangs FC Barcelona nog gelinkt aan de Noor, die ook weet dat hij een nieuwe stap kan zetten. "De kans is groot dat er deze zomer beweging in mijn situatie zal komen", zegt Nusa bij Nettavisen.

Maar ondanks die grote interesse sluit Nusa ook niet uit dat hij gewoon bij Club Brugge blijft deze zomer. "Ik ben gelukkig in Brugge en we spelen volgend seizoen Champions League. Dat is ook een mooie uitdaging", klinkt het.

Veel zal ook afhangen van de aanbiedingen van buitenlandse clubs. Club Brugge kon afgelopen winter nog meer dan dertig miljoen euro krijgen voor Nusa. Naar verluidt is het ook niet afgestapt van dat bedrag.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.