Volgende vertrekker bij Antwerp: 'Ook Ejuke kiest voor een nieuwe uitdaging'

4 juni om 10:01

Royal Antwerp FC zit in een overgangsfase en moet het komend seizoen doen zonder coach Mark van Bommel. Daarnaast dreigt het ook nog afscheid te moeten nemen van enkele pionnen. Eentje ie die de club zal verlaten is Chidera Ejuke.

Ejuke was het voorbije seizoen één van de smaakmakers bij Antwerp, ondanks enkele mindere statistieken. De Nigeriaan werd het voorbije seizoen gehuurd van Spartak Moskou, maar zal volgens lokale Nigeriaanse media ook niet bij de club blijven.

De flankaanvaller heeft besloten om zijn aflopende contract bij Spartak Moskou niet te verlengen, maar ook om niet definitief naar Antwerp te verhuizen. Ejuke aast op een transfer naar de Bundesliga en is nu op zoek naar een club in Duitsland.

Daarmee ziet Antwerp nog een pion vertrekken. Ook huurlingen Owen Wijndal, Eliot Matazo, Soumaïla Coulibaly en Gyrano Kerk zullen de club verlaten, terwijl Ritchie De Laet al afscheid heeft genomen en ook Mandela Keita, George Ilenikhena en Jean Butez al werden gelinkt aan een vertrek.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.