Hjulsager complimenteus over HVH na Genk – Gent

Hjulsager na Genk – Gent: “Uitstekend idee van Hein om hen te verrassen”

3 juni om 19:02

Andrew Hjulsager is zeer content nadat KAA Gent het barrageduel wist te winnen van KRC Genk. De Buffalo’s wonnen met 0-1 door een vlammend schot van Hjulsager. De aanvallende middenvelder uitte zich complimenteus over de tactiek van hoofdtrainer Hein Vanhaezebrouck in zijn laatste match als oefenmeester van Gent.

Hjulsager startte bij Gent op de linkerflank, maar in een andere rol dan Archie Brown. “Ik moest niet als linkerwingback spelen, maar eerder als een linkerflank en genoot ook wel wat vrijheid”, deelt Hjulsager aan Het Belang van Limburg.

Hjulsager is complimenteus over het tactische plan van Vanhaezebrouck tegen Genk. “Het was een uitstekend idee van Hein om hen te verrassen. Zij controleren graag de match, maar door deze wijziging konden we hen meer onder druk zetten. We maakten het Genk zo knap lastig”, aldus Hjulsager.

Hjulsager sluit af door aan te geven dat hij vertrouwen heeft in het avontuur van Gent in de Conference League. “Prachtig dat we zo een Europees ticket bemachtigen. Ik ben ervan overtuigd dat we in staat zullen zijn om opnieuw de groepsfase van de Conference League te halen, maar eerst gaan we even genieten van vakantie”, besluit Hjulsager.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.