RSC Anderlecht Daniel Peretz concurrentie van Celtic Betis Villarreal Kopenhagen

'RSC Anderlecht krijgt heel wat concurrentie voor Bayern-doelman Peretz'

3 juni om 09:05

Nu Koen Casteels voor een avontuur in Saoedi-Arabië lijkt te kiezen, werd Daniel Peretz ondertussen gelinkt aan RSC Anderlecht. De doelman van Bayern München lijkt ook volgend seizoen niet op al te veel speeltijd te kunnen rekenen in Duitsland en wordt daarom waarschijnlijk een jaartje uitgeleend. Het ziet er echter naar uit dat paars-wit tegen heel wat concurrentie zal moeten opboksen .

Volgens het Duitse BILD is het niet enkel Anderlecht dat concrete interesse heeft in de 23-jarige doelman. Naar verluidt kan Peretz in de Bundesliga aan de slag blijven, zij het bij Union Berlin. Daarnaast trekt ook Nottingham Forrest - waar Rode Duivel Matz Sels in doel staat - aan de mouw van de goalie. 

Ook uit Spanje is er concrete interesse. Zowel Real Betis als FC Villarreal hebben geïnformeerd bij Bayern München. Tot slot willen ook FC Kopenhagen en Celtic Glasgow hun slag slaan. 

Het blijft dus maar de vraag of Peretz voor een avontuur in de Jupiler Pro League zal kiezen, al kan kersvers coach Vincent Kompany misschien een goed woordje doen?

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.