Courtois in gesprek met Henry na CL-finale Dortmund - Real Madrid

Courtois in gesprek met Henry na CL-finale: "Zullen altijd kritiek hebben"

2 juni om 18:18
Laatste update: 2 juni om 18:26

Thierry Henry, de oud-wereldvoetballer en de voormalige assistent-trainer van De Rode Duivels, sprak met Thibaut Courtois na de Champions League-finale. Real Madrid wist van Borussia Dortmund met 2-0 te winnen, Courtois hield zijn doel schoon.

“Ik denk in sommige momenten ziet het er minder spectaculair uit. Ik doe wat ik moet doen. Vandaag kon ik het niet veel gebruiken. Je hebt me op de training met De Rode Duivels gezien in positiespelletjes. Jij hebt daar gezien dat ik goed ben met mijn voeten”, deelt Courtois via cbssportsgolazo.

Henry is het hiermee eens, Coutois vertelt vervolgens verder. “Ik speel niet zo veel moeilijke passes zoals Ter Stegen doet. Hij is volgens mij het beste met zijn voeten van alle doelmannen. Mensen zullen altijd manieren vinden om te kunnen zeggen dat iemand ergens niet de allerbeste in is. Ik blijf gewoon hard werken om mezelf iedere dag beter te maken”, besluit Courtois.

@cbssportsgolazo Thierry says Thibaut Courtois is the best GK in the world 👀🧤 #UCL #UCLFinal #championsleague #ucltoday #thibautcourtois #realmadrid #thierryhenry ♬ original sound - CBS Sports Golazo