De Cuyper over selectie bij Rode Duivels

De Cuyper over selectie bij Rode Duivels: “Ik had het niet verwacht”

1 juni om 23:09

Maxim De Cuyper, de vleugelverdediger van Club Brugge, reageert op zijn selectie voor het EK 2024 in Duitsland met De Rode Duivels. De Cuyper geeft aan dat hij zijn selectie door bondscoach Domenico Tedesco niet had verwacht.

De Cuyper wordt gevraagd of hij zijn selectie bij De Rode Duivels had verwacht? “Nee ik denk dat ik daar realistisch in moet zijn. Ik zit wel in een goede flow, dat wel. Maar als je er niet bij zit in de voorgaande kwalificatiewedstrijden dan is het misschien niet onlogisch dat je er ook niet bij bent op het toernooi, ik had het niet verwacht”, vertelt De Cuyper aan Pickx Sports.

De Cuyper geeft aan dat hij wellicht niet de enige is die verrast was doordat De Cuyper geselecteerd werd voor het EK 2024 met De Rode Duivels. “Andere mensen misschien ook niet, Maar niets is minder waar. Hij (Bondscoach Tedesco) heeft toch de keuze gemaakt om mij erbij te nemen”, geeft De Cuyper aan.

Tot slot wordt De Cuyper gevraagd of hij door de onverwachte selectie zijn vakantie heeft moeten annuleren. “Die was nog niet geboekt gelukkig. Ik ben verstandig geweest. Ik ben mijn centjes niet kwijt, dus het zal wel voor na het toernooi zijn”, besluit De Cuyper.