'Ook El Ouahdi kan KRC Genk verlaten, Portugese top lonkt naar Marokkaan'

1 juni om 18:01

KRC Genk ziet met Maarten Vandevoordt en Bilal El Khannouss deze zomer al twee belangrijke pionnen vertrekken. Ook Zakaria El Ouahdi is de volgende die al andere oorden kan opzoeken.

El Ouahdi werd afgelopen zomer nog maar in huis gehaald door Genk, maar wist in zijn laatste maanden bij de club wel flink wat indruk te maken. De flankspeler nam op de rechtsachter het stokje over van de vertrokken Daniel Munoz en wist zich meteen in de kijker te spelen van flink wat clubs.

Volgens X'er Sacha Tavolieri mag de Marokkaan komende zomer dan ook al hopen op een mooie transfer. Zo tonen naar verluidt FC Porto en Benfica serieuze interesse in El Ouahdi, die bij Genk nog een contract heeft tot medio 2027.

De kans dat Genk hem deze zomer ook laat gaan, lijkt echter klein. Het kon de Marokkaan afgelopen zomer maar pas in huis halen en ziet met Vandevoordt en El Khannouss al twee sterkhouders vertrekken. Daarnaast worden ook Carlos Cuesta en Mark McKenzie ook gelinkt aan een vertrek.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.