CEO Bormans na verlenging bij Union SG

CEO Bormans na verlenging bij Union: “Dit is onze primaire uitdaging”

31 mei om 23:27

Philippe Bormans, de CEO van Union SG, heeft een contractverlenging van vier jaar ondertekend bij Union. Bormans is zeer content met zijn verlenging en legt uit wat er voor Union op de planning staat.

Bormans vertelt over het pad dat hij tot nu toe heeft bewandeld met Union. “Ik ben hier nu zes jaar, drie jaar in de Challenger Pro League en drie jaar in de Jupiler Pro League. Vooral de laatste drie seizoenen hebben we geweldige dingen meegemaakt”, deelt Bormans via de officiële kanalen van Union.

Bormans benadrukt het vertrouwen tussen hem en Union. “De overeenkomst voor de volgende vier jaar bewijst dat er veel vertrouwen is van beide kanten. Ik kijk ernaar uit om mijn werk voort te zetten met de collega’s waar ik mee werk”, aldus Bormans.

Bormans legt uit wat er nu op de planning staat voor Union in de nabije toekomst. “De bouw van het nieuwe stadion is onze primaire uitdaging. We willen dat echt nu verwezenlijken. Daarnaast willen we onze jeugdafdeling verbeteren en ons eigen trainingscentrum opzetten voor onze A-ploeg”, besluit Bormans.