OFFICIEEL: Beerschot verlengt contract van hoofdcoach Kuyt

OFFICIEEL: Beerschot verlengt contract van hoofdcoach Kuyt

29 mei om 11:11
Laatste update: 29 mei om 11:53

Dirk Kuyt heeft zijn contract bij Beerschot tot 2025 verlengd, dat laat de promovendus op de officiële kanalen weten. De Nederlander heeft ook een optie voor een extra seizoen in de verbintenis laten opnemen.

Kuyt behaalde met Beerschot de titel in de Challenger Pro League en mag zich opmaken voor de Jupiler Pro League. “De afgelopen weken werden er heel wat gesprekken gevoerd tussen mij en aandeelhouder United World. Ik heb er veel vertrouwen in dat we hier samen verder kunnen bouwen aan een mooi project”, zegt Kuyt op de webstek van Beerschot.

Het team van Kuyt blijft ook intact. “Voor mij was het heel erg belangrijk om de staf bij elkaar te houden. De contracten van Dirk Heesen, Frank Magerman en video analist Patrice Pfeiffer liepen af. Hen wilde ik er absoluut opnieuw bij om de continuïteit te garanderen naar de spelersgroep toe. Ook head of performance Gianni Chiffi zijn contract werd opengebroken en verlengd.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.