Club Brugge transfers vervanger voor Igor Thiago

'Club Brugge denkt aan STVV-talenten, maar vervanger voor Thiago prioriteit'

28 mei om 09:32

Hoewel het titelfeest nog maar pas achter de rug is bij Club Brugge, wordt er al volop werk gemaakt van hoe de spelerskern er volgend seizoen moet uitzien. Een vervanger voor Igor Thiago lijkt dé prioriteit te zijn, al heeft Blauw-Zwart ook een oogje laten vallen op enkele STVV-talenten. 

De absolute prioriteit is de komst van een spits. Geld zou geen probleem mogen zijn. Thiago werd verkocht aan Brentford voor 37 miljoen euro. Daarnaast mag Club Brugge een flinke bonus op de rekening verwachten door de deelname aan de Champions League volgend seizoen. Een bedrag dat kan oplopen tot 30 a 40 miljoen euro. 

Concrete namen als vervanger voor Thiago werden er echter nog niet gelekt. De piste Roman Yaremchuk, die terugkeert uit Valencia, lijkt niet helemaal uitgesloten te worden. 

Daarnaast is wél bekend dat Club een oogje heeft laten vallen op STVV-spelers Matte Smets en Rein Van Helden, zo meldt Het Nieuwsblad. Club Brugge zou naar verluidt de dossiers van de beloftevolle Belgen opvolgen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.